5 essentiële elementen voor laser ontharing

• Bestemd wegens alle huidtypen, tevens getinte huidtypen mogen behandeld worden betreffende de SHR; • Er zijn niet zo behandelingen benodigd vervolgens bij andere ontharingsmethoden; • In principe geen bijwerkingen; • Bestemd vanwege vollere oppervlakte; • Geen irritatie over omliggende huid; - Via dit originele koelsysteem over een Sopranolaser kan zijn dit bijna pijnloos; • Meteen na de treatment kunt u uw werkzaamheden weer hervatten; • Geschikt vanwege mannen en vrouwen.

Mag ik zonnen voor en na de operatie? Het is afgeraden om 2 weken vanwege én na een treatment te zonnen. Een laser zit optimaal bij een lichte huid en donker haar, uiteraard indien de huid meer pigment aanmaakt (onder andere via zonnen) gaat een effectiviteit betreffende een laser afnemen.

In ons persoonlijk gesprek betreffende een behandelaar ontvangt u alle benodigde informatie en raadgeving op maat, waardoor u weet waar u dan ook aan toe raakt.

Veel behandelaars adviseren teneinde enkele weken wegens de ingreep dit te veven huidgebied zoveel mogelijk buiten zonlicht te houden. Blootstelling met zonlicht vormt een laserbehandeling minder doeltreffend en mag bovendien de kans op complicaties vermeerderen.

Vanaf als zie je een gevolgen over permanente ontharing? Hoeveel behandelingen heb je benodigd? Ons deel met een haartjes gaat regelrecht na een verzorging verdwenen bestaan, doordat die door een laser geraken lichaam verbrand. Dit overgrote deel aangaande de haren zal echter pas veel dagen na een verzorging verdwijnen.

Super juiste treatment, medewerkster Kristel geeft goede uitleg en is enorm behulpzaam en vanzelf en weet daar waar jouw zo over praat. Ze geeft ons goed v...Bekijk meer

Uit een laser komt een krachtige gebundelde laserstraal die via dit pigment geleid is tot het haarzakje waar die vitaliteit van de laser omgezet is in warmte zodat het haarzakje vernietigd wordt en daar nauwelijks laser ontharing ander hoofdhaar mag groeien.

Mijn armen en gezicht zijn meteen zo echt als klaar. Na een behandelingen was dit dikwijls een weinig rood rond mijn bovenlip. Het gaf mijzelf wel weer dit idee dat daar zeker iets was gedaan. Ik ga absoluut bovendien met mijn benen.”

Via een lichte haarkleur is een energie minder geregistreerd in een haarzakjes. Hierdoor gaan deze ook niet kapot. Een alternatief vanwege personen betreffende een lichte haarkleur is ons laserbehandeling betreffende radiogolven. Die wordt in sommige klinieken aangeboden.

Laserontharing kan zijn bestemd voor al die huidtypes en huidskleuren, maar ook niet voor al die haarkleuren. Blonde, grijze en rossige hoofdharen mogen helaas ook niet door een laserbehandeling verwijderd worden.

De laser wordt gericht op een plekken betreffende een overmatige beharing. Een haarzakjes nemen de lichtgolven op en worden hierbij gebroken geschapen. De haren keren daarom ook niet verdere terug.

Doe zorgvuldig betreffende het behandeld gebied en behandeling geen irriterende middelen, zoals deodorant en scrubs. Wellicht verschijnen daar na de treatment dikkere haren in het behandelde gebied; het zijn nauwelijks andere hoofdharen, doch via de laser beschadigde haren. Ze vallen vanzelf uit, desgewenst kunt u dan ook ze na 2 dagen afscheren.

Deze bekijk hier kleurverandering is dikwijls tijdelijk. Ingeval u last bezit over huidaandoeningen, bijvoorbeeld eczeem of een koortslip, mag een behandeling lekkerder op iemand tijdstip gepland worden.

Voor MediDerm Utrecht beschikken over we sinds het jaar de beschikking over de andere Candela GentleLase Pro U dan ook alexandrite laser. Deze laser geldt wereldwijd indien een goudkleurige standaard vanwege een treatment aangaande ongewenste haargroei voor lichte en getinte huidtypen 1 t/m 4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *